Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Εκπαίδευση-Νεολαία-Κοινωνία-Θρησκεία… στην εκπομπή “Καθημερινά…” στην ΕΡΤ Λάρισας



Μαζί μας, ο Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων
και συγγραφέας Ανδρέας Αργυρόπουλος

Πόσα θέματα μπορεί να χωρέσει μία ωριαία εκπομπή; Όλα ή και… λίγα ακόμη; Μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με συνομιλητή μας τον Ανδρέα Αργυρόπουλο, Διευθυντή του 7ο Γυμνασίου Τρικάλων και συγγραφέα.

       Ποιος είναι; Πολύ περιεκτικά:

Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ως Θεολόγος, εδώ και τρεις δεκαετίες. Υπηρέτησε ως Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων στις Περιφέρειες του Βορείου Αιγαίου και της Δυτικής Μακεδονίας και ως Διευθυντής στο Ελληνικό  Λύκειο  Waiblingen στη Γερμανία.
Διετέλεσε Πρόεδρος του “Πανελληνίου Θεολογικού Συνδέσμου ΚΑΙΡΟΣ για την Αναβάθμιση της Θρησκευτικής Εκπαίδευσης”. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων (Θεολογική Σχολή Α.Π.Θ.). Έχει εκδώσει βιβλία θεολογικού, πολιτικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Περισσότερο γνωστό είναι το πόνημά του με τίτλο: “Χριστιανοί και πολιτική δράση κατά την περίοδο της δικτατορίας (1967 – 1974)”. Είναι ένας εκ των συγγραφέων  του προηγούμενου βιβλίου των
Θρησκευτικών της Γ’ Γυμνασίου. Διαχειριστής του Ιστολογίου “Η θεολογία μεσοπέλαγα”.

       …και λίγα γράψαμε

Συντονιστείτε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, από τις 10-11 π.μ., στους 98,3 στα fm και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ (webradio.ert.gr/larisa). Από τον Ραδιοθάλαμο Τρικάλων της ΕΡΤ Λάρισας.

Περισσότερα… ραδιοφωνικά!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...