Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

"Λάτρης" της Παλαιάς Διαθήκης ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής


Μουσικός δηλώνει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Σερραίος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που αντικατέστησε στα έδρανα τον παραιτηθέντα(;;;;;;;) Νικήτα Ζώη. Ο νέος βουλευτής είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και παλιότερα ήταν μπασίστας σε συγκρότημα με τίτλο "Πογκρόμ" ή "Pogrom".Για κάποιον που έχει μελετήσει τους στίχους τους συγκροτήματος είναι απορίας άξιον γιατί ο στιχουργός του συγκροτήματος  δεν έχει βραβευθεί ακόμη σε κάποιο ποιητικό διαγωνισμό.Παραθέτω τους στίχους του τραγουδιού  με τίτλο "Άουσβιτς" προτείνοντας στον γνωστό ποιμενάρχη της Πελοποννήσου και υποστηρικτή της "Χρυσής Αυγής"να τον καλέσει για βράβευση σε κάποιο συνέδριο παλαιοδιαθηκολόγων που τυχόν θα οργανώσει.
 "Άουσβιτς" 
Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…

Μετά λοιπόν την εκλογή του κ. Γερμένη(φωτό κατωτέρω)γνωστού "υπερασπιστή" του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας ένας άλλος φέρελπις νεοέλλην έρχεται να μας σώσει...


Υ.Γ. Αναμένω και τις τοποθετήσεις τους για τα νέα αναλυτικά προγράμματα των Θρησκευτικών



2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Αργυρόπουλε

    Ο φέρελπις νέος δεν θα σας σώσει. Δεν θα σας σώσει ωστόσο, ούτε και το πικρόχολο χιούμορ.

    Η Ελλάδα έχει γνωρίσει κάθε είδους ιεράρχες. Σεπτούς ιεράρχες, αυτόχειρες ιεράρχες, ομοφυλόφιλους ιεράρχες, εγκρατείς ιεράρχες, νουνεχείς ιεράρχες και εξωστρεφείς ιεράρχες, αγίους και θεομπαίχτες ιεράρχες, δεξιούς και εαμίτες ιεράρχες, χειροκροτητές των ναζί και του διωγμού των Εβραίων που τελεύτησαν πλήρεις ημερών τιμώμενοι στις Μητροπόλεις τους. Ένα μόνο δεν είχε γνωρίσει μέχρι σήμερα: Ιεράρχες που να θεωρούν πως η λεκτική ασέλγεια ενάντια στην Παναγία, τον Αη Γιάννη, τους Προφήτες και τους Δικαίους ως μέλη της «φυλής του Αβραάμ», αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου και πως συνιστά αντιδημοκρατική ενέργεια ο κοινωνικός και πολιτικός αποκλεισμός του υβριστή.

    Ο Μακαριώτατος μπορεί να αποκαλεί δημοσίως «κυρά μου» την λαομίσητη βουλευτή της «Δημοκρατικής Αριστεράς», Μαρία Ρεπούση, αλλά αποδεικνύεται όντως Μακαριότατος απέναντι στον «κύριο» Ματθαιόπουλο - για την ακρίβεια, Μακαριότατος μέχρι βαρηκοΐας.

    Μαζί με τον Μακαριώτατο ωστόσο, μακάριοι ή ηττοπαθείς αποδεικνύονται και όλοι εκείνοι που σε πρώτη ευκαιρία τονίζουν πως «Εκκλησία είμαστε όλοι και όχι μόνον η Ιεραρχία», αλλά που στην περίπτωση του κυρίου Αμβρόσιου ή του «βουλευτή», σιωπούν, ή περιορίζονται σε πικρόχολα σχόλια στις προσωπικές τους ιστοσελίδες.

    Αντιλαμβάνομαι πως πολλοί από εσάς εργάζεστε στο Δημόσιο και η θέση σας είναι δύσκολη. Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι οι Καισαροπάπες συγκαταλέγονται στα πλέον μισερά και εκδικητικά όντα στον πλανήτη – και πως μία επιστολή στην Ιερά Σύνοδο, ατομική ή ομαδική, δεν επρόκειτο να μείνει χωρίς συνέπειες. Αναρωτιέμαι όμως: Για πόσο ένας άνθρωπος που δηλώνει Ορθόδοξος μπορεί να ανέχεται να του υβρίζουν τα ιερά και τα όσια, νοιώθοντας αναρμόδιος να τα υπερασπιστεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...