Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Thomas Kothmann: Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ (από την οπτική της Ευαγγελικής Εκκλησίας)









ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΟΜΙΛΙΑ
ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ κ. Thomas Kothmann
ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ 
(ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 11-13)

Σε συνέχεια της ανταλλαγής φοιτητών και Καθηγητών του Πανεπιστημίου μας με Ιδρύματα του Εξωτερικού, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus/ Socrates, η Θεολογική Σχολή φιλοξενεί μεταξύ 19 και 23 Μαρτίου 2012 τον Καθηγητή Χριστιανικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής του Μαθήματος των Θρησκευτικών στο Ινστιτούτο Ευαγγελικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Regensburg κ. Thomas Kothmann.
Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του, και εντός του χρόνου του μαθήματος του Καθ. κ. Κων/νου Δεληκωσταντή «Διδακτική των Θρησκευτικών», ο φιλοξενούμενος Καθηγητής θα ομιλήσει την ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 11-13, στην Αίθουσα Οπτικοακουστικών Μέσων της Θεολογικής Σχολής, με θέμα:

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ
(από την οπτική της Ευαγγελικής Εκκλησίας)


Παρακαλείται το διδακτικό, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, οι φοιτητές μας, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται, να παραστούν στην εκδήλωση και να συμμετάσχουν στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...