Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η Σουηδία αναγνωρίζει το file sharing ως θρησκεία!





Έπειτα από έναν χρόνο συνεχών προσπαθειών, η θρησκεία του Κοπιμισμού (Church of Kopimism) αναγνώριστηκε πλέον και επίσημα από τη Σουηδική κυβέρνηση, με βασικό πιστεύω τον …ελεύθερο διαμοιρασμό πληροφοριών!
Σύμφωνα με τους Κοπιμιστές, κάθε πληροφορία είναι “ιερή” και η αξία της πολλαπλασιάζεται κάθε φορά που διαμοιράζεται σε τρίτους. Και αν ήδη έχετε αρχίσει να μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε, ετοιμαστείτε να ακούσετε ότι τα ιερά σύμβολα της πίστης του Κοπιμισμού δεν είναι άλλα από τις συντομογραφίες CTRL+C και CTRL+V (Copy-Paste)!
Μάλιστα, η νέα θρησκεία (που το όνομα της πρόερχεται από τη λέξη ‘Copy’ έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει τη νομική προστασία της χώρας και πιθανή πρόσβαση σε χρηματοδοτούμενους πόρους της κυβέρνησης.
Στο άκουσμα της νέας -ομολογουμένως παράξενης- θρησκείας, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έσπευσαν να επισκεφτούν (ας ελπίσουμε από περιέργεια) την επίσημη ιστοσελίδα του Κοπιμισμού με αποτέλεσμα να “πέσει” λόγω της τεράστιας προσέλευσης.
Αυτή τη στιγμή, μια προσωρινή σελίδα προτρέπει όλους όσους επιθυμούν να ασπαστούν τη νέα θρησκεία να κάνουν υπομονή μέχρι να καταλαγιάσουν λίγο τα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...